За Нас

Финансово-Счетоводна Кантора ВАСИЛЕВИ започва своята дейност в началото на 2007 година. Повече от 10 години предлагаме счетоводни услуги, данъчни, осигурителни и трудово правни консултации, различни видове допълнителни услуги-регистрации дружества, еднолични търговци, обявяване на годишни отчети в Търговски регистър, помощ при оформянето на документи за кандидатстване за кредити както фирмени така и на физически лица, изготвяне на всички необходими документи за участие в търгове по закона за обществените поръчки и други, с които може да се запознаете на страниците на нашите услуги.

Нашият екип се състои от опитни професионалисти с богат опит в сферата на счетоводството , както и от млади и амбициозни кадри, готoви да обърнат внимание на всяко ваше запитване и да откликнат на всеки ваш проблем.

В ерата на развиващите се технологии се гордеем с това, че можем да осъществим почти всички услуги по електронен път посредством електронен подпис, което от своя страна спестява много ваше и наше време, както и купища хартия, като по този начин запазваме природата

Професионално обслужване

Ние имаме знанията и техническата възможност да осигурим първокласно обслужване и да задоволим напълно изискванията на всеки наш клиент. Ние вярваме в персоналното отношение и силната връзка с нашите клиенти Ние знаем, че само чрез силна връзка с клиента, можем да предоставим услуги от най-високо качество.
365

Дни в годината

100%

Положителен ефект

Нашите приоритети и стремежи са към

Повишаване на ефективността

Нашите услуги ви подсигуряват с цялата необходима информация , за да взимате бързо и навременно правилните управленски и бизнес решения.

Оптимизиране на данъчна тежест

Екипът на Счетоводна кантора Василеви ще анализира Вашата дейност и ще ви предложи варианти за оптимизиране на разходите и намаляване на Вашата данъчна тежест при стриктно спазване рамката на данъчното законодателство.

Въвеждане на съвременни технологии за обработка на счетоводната информация спестяващи време, средства и нерви
Довеждане до минимум нуждата от посещаване на териториалните дирекции на нап, нои и др.държавни институции

Ние използваме бисквитки за да ви предоставим най-добрата услуга. Съгласявайки се Вие приемате нашата политика за използване на бисквитки.